You are here

Voor groepen

Reserveren voor groepen

Voor groepen organiseren we graag elke van onze vertelwandelingen op de datum en tijdstip van uw keuze.De meeste vertelwandelingen duren ongeveer 1u30. Voor een optimale beleving raden we sommige wandelingen alleen overdag of alleen 's avonds aan, zie hiervoor onder 'aanbod'.

Voor groepen is het is noodzakelijk om op voorhand te reserveren. Dit kan lang op voorhand, maar ook nog last minute, vaak is het ook nog mogelijk om een groepswandeling enkele dagen voordien te boeken.

Elke wandeling heeft een standaard vertrekpunt en aankomstlocatie. Indien u dit wenst kan dit aangepast worden, bvb. om een groep op te halen of af te zetten in een restaurant nabij de route. Hebt u een specifieke vraag of wens, aarzel niet ons te contacteren.

Voor een optimale beleving, leiden we de deelnemers rond in relatief kleine groepen (optimaal niet groter dan 20, zeker niet groter dan 25 personen). Grotere gezelschappen worden opgesplitst in 2 of meer groepen die gelijktijdig elk met een eigen verteller op pad gaan. Bij reservatie hoeft u niet het exacte aantal deelnemers door te geven, we hoeven alleen te weten of we 1 of meer vertellers moeten voorzien.

Prijs: vertelwandelingen voor volwassenen: € 150 voor een groep inclusief tot 10 personen, bijkomende deelnemers € 10 per persoon, maximaal 24 personen in een groep.

Prijs: vertelwandelingen voor kinderen (Spookjeswandeling en Hellebaarden): € 100 voor een groep tot 10 personen, bijkomende deelnemers € 8 per persoon, maximaal 25 personen (kinderen en volwassenen samen) in een groep.

Annuleren kan kosteloos tot 30 dagen voor de activiteit, daarna rekenen we een annulatievergoeding aan: € 150 indien minder dan 48h vooraf, anders € 30.

Wandelingen voor private groepen kunnen ook in het Engels geboekt worden voor internationale gezelschappen.